Jeg har tavshedspligt i forbindelse med Journey sessioner. Det betyder, at dine oplysninger er helt sikre med mig. Jeg har et arkiv, således at jeg har overblik over dit forløb (dette gemmes sikret og kun jeg har adgang).

Tavshedspligten sikrer dig, at du som klient kan give oplysninger til mig og vide, at ingen andre hører om det. Dit privatliv er dermed i sikkerhed hos mig.

Disclaimer

Journey er et terapeutisk værktøj til at arbejde med følelsesmæssige aspekter. Metoden kan ikke bruges til at diagnosticere eller kurere sygdom.

Viderebringelse af resultater og erfaringer

Når du kommer til en session hos mig, accepterer du samtidig, at jeg kan anonymisere erfaringer fra sessionen. Disse vil blive brugt til sparring med andre terapeuter eller i forbindelse med videreuddannelse.

Jeg glæder mig til at arbejde med dig!