Sommer Børneyoga er for børn mellem 5 – 8 år. Forløbet består af 4 undervisningsgange, og det er helt gratis, da jeg er i gang med at blive certificeret som børneyoga instruktør.

Jeg har taget en børneyoga-uddannelse hos Blå Himmel Yoga, hvor certificering forudsætter, at jeg har undervist 4 gange. Derfor bliver dit barn på en måde forsøgskanin – men bare rolig, det skal nok blive sjovt uanset.

Sommer Børneyoga foregår:

  • 17. maj kl. 11-12 (Store Bededag)
  • 26. maj kl. 11-12
  • 1. juni kl. 11-12
  • 10. juni kl. 11-12 (2. pinsedag)

På Nicolinevej 32, 4600 Køge.

Hvis vejret tillader det, er vi ude i det fri. Ellers er vi i min stue og rykker lidt sammen.

TILMELD BØRNEYOGA HER

Der er begrænsede pladser, så tilmeld kun dit barn, hvis det kan deltage alle gangene. Ellers er det bedre, at pladsen går til en anden.

Børneyoga - sjov og leg

Hvad skal barnet have med?

Hvis dit barn selv har en yogamåtte, eller du har en, må I meget gerne tage den med. Jeg har selv nogle stykker, som I er velkomne til at låne.

Dit barn må meget gerne medbringe en drikkedunk og et hyggeligt tæppe. Og så er det vigtigt, at barnet har behageligt tøj på, altså ikke jeans og stramme ting.

Vil du også gerne selv være med?

Disse 4 undervisningsgange er gratis og kun for børn. Jeg overvejer dog kraftigt at lave et forældre/barn hold, så du kan lave yoga med dit barn og have det super sjovt sammen med dit barn.

Du må gerne skrive, hvis du er interesseret i dette.

 

Jeg glæder mig til vi ses!

Kærligst,