Her kan du læse, hvordan mine kunder har oplevet sessioner hos mig:

Jeg kan mærke mit hjerte igen!

Jeg vil så gerne sige dig tusind millioner tak (IGEN), fordi du rummede mig i alt med mit navneskift.   Jeg kan efter flere år mærke mit hjerte boble af glæde igen, tillade mig at blive rørt, mærke en følelse af at være forelsket i… LIVET, tror jeg.

Og en skøn sammensurium af latter og gråd. Jeg har været ulykkelig, fordi jeg i hvad der føles som uendelig lang tid, ikke har kunnet mærke mit hjerte. Jeg vidste det var her, der var bare ”tomt” derinde.

Du aner ikke hvad det betyder, for jeg VED jeg rummer ekstreme mængder kærlighed, og jeg har også praktiseret den over for dem jeg elsker, ja sågar over for mine kunder. Men jeg har ikke kunnet MÆRKE mit hjerte. Giver det mening?

Det kan jeg nu og det er SÅ fantastisk. Lidt ligesom at møde en gammel ven igen. SÅ af hele mit hjerte TAK fordi du har krydset min vej, Camille. Jeg ved at der helt sikkert er en grund til at jeg er stødt på lige netop dig. Du er en fantastisk sjæl.

Cecilie Nathali Rasmussen, becomplete.dk


Dine vinger løftede mig op

Jeg har ikke ord for hvad Camilles væsen og viden har gjort for mig. Da jeg stod det aller mørkeste sted, dukkede hendes navn op. At modtage Camilles hjælp har været det mest kærlige og opløftende, jeg har mødt på min vej. Jeg blev gang på gang healet alene af vores e-mailudvekslinger. Camille arbejder ikke med healing og alt det, hun kan….hun ER det….Og grunden til at jeg kan skrive sådan er, fordi jeg oplever så kæmpe stor en integritet i det, hun laver, og den hun er.

Camille tusind TAK – jeg er dig evigt taknemmelig og vil aldrig glemme, da dine vinger blev en del af mit liv og løftede mig op derfra hvor alt var mørkt og uoverskueligt.

Kærligst Elvirah Vigandtsen


I trygge og kyndige hænder hos Camille

Camille er enormt dygtig og professionel, samtidig med at hun er varm og imødekommende. Jeg har følt mig i meget trygge og kyndige hænder ved Camille. Mine varmeste anbefalinger til Camille <3

Kærligst Emilie Sofia Sommerhall


Jeg er så glad for, at jeg fandt dig!

1000 tak for en ubeskrivelig tid med dig. Du er virkelig vild, og du kan dine ting. Tak igen. Jeg føler stærkt, at intet fremadrettet bliver som før. Jeg er så glad for, at jeg fandt dig!

Charlotte 


Hjælpsom, empatisk og velforberedt

Camille er velforberedt og kan sit stof rigtig godt. Jeg kan godt lide, at Camille er hjælpsom, empatisk og samtidig giver dig de informationer, du har brug for til at kunne gøre det, som du selv skal gøre. Camilles hjemmeside er også informativ og indeholder links, der gør det nemmere for dig.

Stella Teresa, The Loveable Transformation


Jeg er så glad og taknemmelig for at have mødt dig

Kære Camille. Tusind tak for din skønne væremåde. Jeg er så glad og taknemmelig for at have mødt dig. Du er rigtig dygtig til at lytte, vejlede, Journey mm…..
Min store søn er helt forgabt i dit væsen og det er ikke sidste gang, han vil møde dig igen.
Jeg glæder mig hver gang til at se dig. Tak for dig.

Seychelle


Camille er passioneret og oplagt!

Jeg vil sige dig TAK for et super godt oplæg på Shine like a Star retreat. Dejligt når man møde en så passioneret og oplagt kvinde så dig. Det er inspirerede og givende. Tak fordi du gav dig tid til at give alle inkl. mig tid efter foredraget.

Vibeke Westervang