Livsfilosofi lyder meget fint, men egentlig handler det om, hvordan jeg ser på verden. Her kan du læse, hvorfor jeg tror, vi er her på jorden, og hvordan vi kan få mest muligt ud af vores tid på denne planet.

Jeg tror på, at vi alle har ret til at være glade her i vores liv.

Jeg tror på, at vi er skabt til at elske os selv og andre.

Jeg tror på, at vi er allermest sunde, glade og i balance, når vi har tætte relationer, hvor vi føler os trygge og elskede.

Jeg tror på, at vi har det aller bedst, når vi tør tage imod og give helt uden frygt, mangel eller “noget-for-noget” bagtanker.

Jeg tror på, at vi er fuldkommen perfekte, hele og guddommelige væsener.

… og med det sagt, så tror jeg desværre, at de fleste af os har glemt, hvor vidunderlige, smukke og elskelige vi er. Hvor dybt værdifulde vi er – bare fordi vi er.

Smerte, sorg og sygdom kan føre os hjem til glæden

Det er uendeligt trist, når vi mennesker når til det punkt, hvor de ikke længere tror, at livet har noget godt at byde dem. Når vi er fanget i dyb depression, angst eller desperation.

Det er ubærligt, når vi rammes af tab og adskillelse, af livets grusomhed på den ene eller anden måde.

Det gør ondt, når nogen vi elsker, dør, bliver syge – eller når vi selv mødes med en diagnose eller tilstand, som synes uoverkommelig.

Men midt i ethvert smertefuldt sted i livet, får vi muligheden for at møde os selv og blive fri.

Faktisk sker det ikke så sjældent, at når livet ikke kan blive værre, når der intet er tilbage at frygte, ja, så vågner vi, så tør vi pludselig møde os selv, fjerne os fra gamle mønstre og overgive os til noget større. Til den sande og smukke kerne, vi hele tiden har haft i os, men blot glemte.

Lysende, fantastiske væsener med et formål

Når vi kommer hjem til os selv, skræller de unødvendige lag af og står helt rent i os selv, tør vi være den, vi inderst inde er.

Når vi er nået dertil, tør vi lade sjælen kigge frem bag beskyttelsen og stråle sit lys uden at blive skræmt eller sammenligne os med andre. Vi er alle unikke og fantastiske. Og vi har alle været på den rejse, der var nødvendig for os.

Og når vi er vendt hjem, følger følelsen af “formål” ofte med. Følelsen af, at der er en større mening, og at smerten og lidelsen førte til noget uvurderligt smukt og kærligt.

Måske er du landet her på denne side, fordi du føler dig klar til at slippe en masse gamle historier, følelser og reaktioner.

Måske står du midt i den dybeste livskrise og en smerte, du ikke kan se dig ud af.

Måske har du arbejdet længe med dig selv og er klar til at fjerne den sidste rest af beskyttelse og de mure og forsvarsværker, du har haft bygget op igennem livet.

Uanset hvad der har bragt dig her, vil jeg elske at være din rejseguide ind i følelsernes verden og på vej hjem til alt det smukke, du er.

ER DU KLAR TIL AT VENDE HJEM?