Rejsen af Brandon Bays er en af de bedst sælgende bøger om naturlig healing og tilgivelse. Det er en beretning om Brandons eget liv og om den rejse, hun drog ud på for at finde årsagen til den store svulst, hun havde i sit underliv.

Alt dette foregik i start 90’erne – men det er stadig relevant i dag. Måske mere end nogen sinde før. Både fordi Brandon blev fuldkommen helbredt helt uden indgreb eller medicin. Men fordi hun lærte noget på sin rejse, som vi alle kan bruge i vores liv. Nogle vil kalde det nøgler til spontan helbredelse, Brandon selv er mere ydmyg.

Hun lærte, at alle symptomer og sygdomme har en følelsesmæssig bevidsthed, og at vi – ved at komme i kontakt med denne bevidsthed og tilgive det, som skal tilgives, kan heale ALT.

Brandon har siden undervist i hele verden og uddannet mange terapeuter, både i Indien, Sydafrika, Australien, Israel, Indonesien, Europa og USA.

Jeg er selv uddannet af Brandon Bays i de metoder til tilgivelse, som hun anvendte til at heale sig selv. Du kan læse mere om Journey terapi her.

Du kan også lære metoderne, uden at tage den fulde uddannelse – ved at komme med på Brandons Journey Intensive Online kursus, som foregår 11.-12. september 2021. Dette er et grundkursus, og det er så fyldt med glæde, kærlighed og støtte, at man næsten ikke opdager, at man er i gang med at bearbejde dybe traumer.

Hent din gratis e-bog af Brandon Bays her

Hent dine gratis lydfiler med Brandon Bays her.